Prepare ingredients for fish salad. Chop the crab sticks. Grate the cheese on a fine grater. Clean the fish and squid. Boil the eggs hard, peel and chop. Remove the husk from the garlic and chop it. Open a can of canned peas.
Подготовьте продукты для рыбного салата. Нарежьте крабовые палочки. Сыр натрите на мелкой терке. Рыбу и кальмара почистите. Сварите яйца вкрутую, почистите, измельчите. С чесока снимите шелуху, измельчите. Откройте банку с консервированным горошком.
Prepare the fish and squid. Boil the fillet in salted water for 10 minutes. Then cool, cut into medium pieces. Keep the squid in boiling water for 2 minutes until the meat turns white. Cut into strips.
Подготовьте рыбу и кальмара. Филе отварите в подсоленной воде 10 минут. Затем остудите, нарежьте средними кусочками. Кальмара подержите в кипятке 2 минуты, пока мясо не побелеет. Нарежьте полосками.
Prepare the sauce and assemble the salad. Mix mayonnaise with garlic and lemon juice. In a salad bowl, combine fish, squid, crab sticks, green peas, eggs, cheese, and salt. Add sauce, stir.
Приготовьте соус и соберите салат. Смешайте майонез с чесноком и лимонным соком. В салатнике соедините рыбу, кальмара, крабовые палочки, зеленый горошек, яйца, сыр, соль. Заправьте соусом, перемешайте.
Garnish the fish salad with red caviar and basil sprigs. Serve chilled.
Украсьте рыбный салат красной икрой и веточками базилика. Подавайте к столу в охлажденном виде.