Prepare ingredients for fish salad. Clean the fish from scales and bones. Peel, core, and cut apples into cubes. Drain the marinade from the mushrooms and chop. Finely chop the greens.
Подготовьте продукты для рыбного салата. Рыбу очистите от чешуи и костей. У яблок снимите кожуру, удалите сердцевину, нарежьте кубиками. С грибов слейте маринад, измельчите. Зелень мелко порубите.
Prepare your ingredients. Boil the eggs hard-boiled and the fish in salted water until cooked. This will take approximately 15 minutes. Chop the boiled fish fillet and eggs. Place the rice in a saucepan with water and add salt. Bring the water to a boil and cook the cereal until tender, 20-25 minutes. Then drain the water and cool the rice.
Подготовьте ингредиенты. Яйца сварите вкрутую, рыбу — в подсоленной воде до готовности. На это уйдет примерно 15 минут. Вареное рыбное филе и яйца накрошите. Рис всыпьте в кастрюлю с водой, посолите. Доведите воду до кипения и варите крупу до готовности 20-25 минут. После чего воду слейте, рис остудите.
Make fish salad. Place chopped eggs, fish, apple, mushrooms, parsley and dill, rice in a salad bowl. Season the salad with mayonnaise. Add a little salt and stir.
Сделайте рыбный салат. В салатник выложите измельченные яйца, рыбу, яблоко, грибы, зелень петрушки и укропа, рис. Заправьте салат майонезом. Немного посолите, перемешайте.
Garnish the fish salad with parsley and serve chilled.
Украсьте рыбный салат зеленью петрушки и подавайте к столу в охлажденном виде.