Prepare the salad ingredients with canned fish, egg and cucumber. Grate the cucumbers on a coarse grater. Chop the onion.
Подготовьте продукты для салата с рыбными консервами, яйцом и огурцом. Огурцы натрите на крупной терке. Лук измельчите.
Tackle eggs and canned goods. Boil the eggs over medium heat in boiling water for 10 minutes. Drain the water and place the eggs in a container of cold water for 5 minutes. Then peel off the shells and grate on a medium grater. Mash the canned food with a fork.
Займитесь яйцами и консервами. Отварите яйца на среднем огне в кипящей воде 10 минут. Воду слейте, переложите яйца в емкость с холодной водой на 5 минут. Затем очистите от скорлупы, натрите на средней терке. Консервы разомните вилкой.
Prepare a salad with canned fish, egg and cucumber. Place on a wide flat dish, alternating layers: fish, cucumbers, eggs. Salt the vegetables a little. Spread each layer with mayonnaise. Top the salad generously with green onions.
Приготовьте салат с рыбными консервами, яйцом и огурцом. Выложите на широкое плоское блюдо, чередуя слои: рыбу, огурцы, яйца. Овощи немного посолите. Каждый слой промажьте майонезом. Сверху салат обильно посыпьте зеленым луком.
Let the salad with canned fish, egg and cucumber soak a little in mayonnaise and serve.
Дайте салату с рыбными консервами, яйцом и огурцом немного пропитаться майонезом и подавайте к столу.