Boil the potatoes in advance, cool, peel, and cut into small cubes. Peel the herring from the head, entrails, seeds, skin and also chop into cubes. Peel the onion. Wash the apple, dill and onion. Dry the vegetables with a paper towel. Chop the dill to serve.
Заранее отварите картофель, остудите, очистите от кожуры, нарежьте мелкими кубиками. Сельдь очистите от головы, внутренностей, косточек, кожи и также накрошите кубиками. Лук очистите от кожуры. Промойте яблоко, укроп и лук. Обсушите овощи с помощью бумажного полотенца. Накрошите укроп для подачи.
Prepare the ingredients for the salad. Chop the onion, place in a bowl and pour boiling water over it. Drain the boiling water and add vinegar, salt and sugar to the onions, mix thoroughly and leave to marinate. Cut the pickled cucumbers into cubes. Finely chop the apple and add a little salt, leave for 2 minutes.
Подготовьте ингредиенты для салата. Накрошите луковицу, переложите в миску и залейте кипятком. Слейте кипяток и добавьте к луку уксус, соль и сахар, тщательно перемешайте и оставьте мариноваться. Маринованные огурцы нарежьте кубиками. Яблоко мелко порубите и немного присолите, оставьте на 2 минуты.
Make a salad. Place potatoes, onions, pickled cucumbers, herring and apples in a bowl. Add mayonnaise. Mix everything thoroughly. Place the salad among portioned salad bowls.
Сделайте салат. В миску выложите картофель, луковицу, маринованные огурцы, селедку и яблоки. Добавьте майонез. Все тщательно перемешайте. Разложите салат по порционным салатницам.
When serving, sprinkle the salad with dill.
При подаче посыпьте салат укропом.