Rinse the basil and dry with a paper towel. Peel the onion and garlic, rinse and finely chop. Grate the processed cheese. Open the canned food and mash the fish with a fork.
Промойте базилик и обсушите с помощью бумажного полотенца. Лук и чеснок очистите от кожуры, ополосните и мелко нарежьте. Плавленый сыр натрите на терке. Откройте консервы и разомните вилкой рыбу.
Boil the eggs. Place the eggs in a saucepan with water, and the water level should be 2 times higher than the eggs. Add salt and wait until the water boils. After this, reduce the heat and cook in boiling water for 6 minutes. Next, place the eggs in cold water and let them cool. Peel the eggs from their shells. Separate the whites from the yolks and grate on a fine grater.
Сварите яйца. Выложите яйца в кастрюлю с водой, причем вода по уровню должна быть выше яиц в 2 раза. Добавьте соль и ждите, пока вода закипит. После этого уменьшите огонь и варите в бурлящей воде 6 минут. Далее поместите яйца в холодную воду и дайте им остыть. Очистите яйца от скорлупы. Отделите белки от желтков и натрите на мелкой терке.
Make a layered salad. Place mayonnaise and garlic in a separate bowl and mix them. Place the fish in the first layer in a salad bowl and brush it with mayonnaise. Next, add the onion and brush with mayonnaise. The next layer is protein, with mayonnaise on top. Then add melted cheese. Place the yolk as the last layer.
Сделайте слоеный салат. В отдельную миску положите майонез и чеснок, перемешайте их. В салатницу первым слоем выложите рыбу, смажьте ее майонезом. Далее положите лук, смажьте майонезом. Следующий слой — белок, сверху — майонез. Затем положите плавленный сыр. Последним слоем положите желток.
When serving, garnish the salad with basil.
При подаче украсьте салат базиликом.