Boil the potatoes in advance, cool, and peel. Wash the dill and onion. Pat the greens dry with a paper towel. Peel the onion. Peel the herring from the head, fins, bones and entrails, remove the skin, cut into pieces. Open the green peas and drain the liquid. For serving, wash and finely chop the dill.
Заранее отварите картофель, остудите, очистите от кожуры. Промойте укроп и лук. Обсушите зелень с помощью бумажного полотенца. Лук очистите от кожуры. Сельдь очистите от головы, плавников, костей и внутренностей, снимите кожу, нарежьте на кусочки. Откройте зеленый горошек и слейте жидкость. Укроп для подачи помойте и мелко нарежьте.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the onion into thin slices, place in a separate bowl and cover with vinegar. Leave to marinate for 20 minutes. Meanwhile, cut the pickles into strips and place them in a sieve for 2 minutes to drain excess liquid. Chop the potatoes into cubes. Finely chop the dill for serving.
Подготовьте ингредиенты для салата. Нарежьте лук на тонкие пластинки, положите в отдельную посуду и залейте уксусом. Оставьте мариноваться на 20 минут. Тем временем нарежьте соленые огурцы соломкой и положите их на сито на 2 минуты, чтобы стекла лишняя жидкость. Картофель нарубите брусочками. Накрошите мелко укроп для подачи.
Make a salad. In a salad bowl, mix salt, sunflower oil and grainy mustard. Next add the potatoes. Drain the vinegar from the onion. Next add pickles, herring and onions. Add green peas. Mix thoroughly.
Сделайте салат. В салатнице смешайте соль, подсолнечное масло и зернистую горчицу. Далее выложите картофель. С лука слейте уксус. Следом положите соленые огурчики, селедку и лук. Добавьте зеленый горошек. Тщательно перемешайте.
When serving, sprinkle the salad with chopped dill.
При подаче посыпьте салат измельченным укропом.