Take out all the ingredients. Peel and wash the onion. Boil the rice. Wash and hard boil the eggs. Open the canned food and drain the filling. Wash the green onions, dry and finely chop. Rinse the lettuce leaves to serve.
Достаньте все ингредиенты. Лук почистите и помойте. Отварите рис. Помойте и сварите вкрутую яйца. Консервы откройте и слейте заливку. Зеленый лук помойте, обсушите и мелко нарежьте. Листья салата для подачи ополосните.
Pickle the onion. Cut the onion into small cubes and place in a bowl. Pour in half a glass of cold water. Add lemon juice, salt and sugar. Stir and leave for 30-60 minutes.
Замаринуйте лук. Нарежьте репчатый лук мелкими кубиками и положите в мисочку. Влейте полстакана холодной воды. Добавьте лимонный сок, соль и сахар. Перемешайте и оставьте на 30-60 минут.
Grind the food. Break the fish into small pieces. Separate the seeds and discard. Cut the eggs into small pieces. Chop green onions.
Измельчите продукты. Разберите рыбу на маленькие кусочки. Косточки отделите и выбросьте. Яйца порежьте мелкими кусочками. Зеленый лук измельчите.
Assemble the dish. Combine rice, eggs, fish, green onions in a large bowl. Squeeze and add pickled onions. Season the salad with mayonnaise. Taste and add salt if necessary. Pepper to taste.
Соберите блюдо. Соедините в объемной миске рис, яйца, рыбу, зеленый лук. Отожмите и добавьте маринованный лук. Заправьте салат майонезом. Попробуйте на вкус и, если нужно, подсолите. Поперчите по вкусу.
The salad will look beautiful if you line the plate on which it will be served with green lettuce leaves. To make a neat tower out of the salad, place a molding ring on the lettuce leaves, transfer the salad and compact it with a spoon. Remove the ring and enjoy a beautiful, delicious salad.
Салат будет красиво смотреться, если выложить тарелку, на которой он будет подаваться, листьями зеленого салата. Чтобы из салата получилась аккуратная башенка, поставьте на салатные листья формовочное кольцо, переложите салат и уплотните его ложкой. Уберите кольцо и наслаждайтесь красивым вкусным салатом.