Get all the necessary ingredients. Boil and peel the potatoes. Hard-boil the eggs, cool and peel. Peel and wash the onion.
Достаньте все необходимые ингредиенты. Отварите и почистите картошку. Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите. Лук почистите и помойте.
Prepare your food. Cut the potatoes and eggs into small pieces. Chop the onion. Mash the sardines with a fork.
Подготовьте продукты. Порежьте картошку и яйца на небольшие кусочки. Лук измельчите. Сардины перетрите вилкой.
Form a salad. Mix fish, eggs, potatoes and onions in a salad bowl. Season with mayonnaise. Taste the salad and add salt if necessary. Place in the refrigerator for a while before serving.
Сформируйте салат. Смешайте в салатнике рыбу, яйца, картофель и лук. Заправьте майонезом. Попробуйте салат на вкус и подсолите при необходимости. До подачи уберите на некоторое время в холодильник.
This salad can be served in tartlets or bowls, which will create a festive atmosphere. It will be especially impressive if you decorate the salad with olives.
Этот салат можно подать в тарталетках или креманках, что создаст праздничную атмосферу. Особенно эффектно будет, если украсить салат маслинами.