Prepare the necessary products according to the list. Thaw the puff pastry at room temperature. Cut the breast into small cubes. Grate the cheese. Wash the greens. Preheat the oven to 190-200 degrees.
Подготовьте нужные продукты по списку. Слоеное тесто разморозьте при комнатной температуре. Грудку нарежьте маленькими кубиками. Сыр натрите на терке. Зелень помойте. Духовку разогрейте до 190-200 градусов.
Make vol-au-vents. Turn the dough out onto a floured surface. Roll out the layer so that it is about half a centimeter thick. Cut out circles using a glass. And the same number of rings of the same diameter. Brush the circles with egg and place the rings on top.
Сделайте волованы. Выложите тесто на присыпанную мукой поверхность. Раскатайте пласт, чтобы он был толщиной примерно полсантиметра. Вырежьте кружочки при помощи стакана. И столько же колец такого же диаметра. Кружочки промажьте яйцом, сверху положите кольца.
Bake the vol-au-vents. Line a baking tray with baking paper. Carefully place the prepared vol-au-vents. Place in a preheated oven for 15-20 minutes. The baskets should rise and acquire a golden color. Let the finished vol-au-vents cool.
Испеките волованы. Противень застелите бумагой для выпекания. Аккуратно выложите подготовленные волованы. Отправьте в разогретую духовку на 15-20 минут. Корзинки должны подняться и приобрести золотистый цвет. Готовым волованам дайте остыть.
Make the filling. In a small bowl, mix pieces of smoked breast, grated cheese, and Korean carrots. Season with mayonnaise. Carefully fill each vol-au-vent with filling.
Сделайте начинку. В небольшой миске перемешайте кусочки копченой грудки, тертый сыр, корейскую морковь . Заправьте майонезом. Каждый волован аккуратно заполните начинкой.
Before serving, decorate the dish on which you are going to serve the vol-au-vents with lettuce leaves and sprinkle with grated cheese.
Перед подачей украсьте блюдо, на котором собираетесь подавать волованы, листьями салата и посыпьте тертым сыром.