Boil the eggs hard, cool, peel. Peel and wash the onion and garlic. Wash dill and radishes to serve.
Отварите яйца вкрутую, остудите, очистите. Лук и чеснок почистите и помойте. Вымойте укроп и редис для подачи.
Prepare your food. Mash the canned pink salmon with a fork. Grate the egg whites. Chop the onion. Pass the garlic through a press. Grate the cheese. Mix one part of mayonnaise with egg whites, and the other with garlic and cheese.
Подготовьте продукты. Разомните консервированную горбушу вилкой. Яичные белки натрите на терке. Измельчите лук. Чеснок пропустите через пресс. Сыр натрите на терке. Смешайте одну часть майонеза с яичными белками, а другую — с чесноком и сыром.
Form a salad. Layer it in the following layers: crackers, egg whites and mayonnaise, crackers, fish, green onions, crackers, grated cheese with garlic and mayonnaise. Mash the yolk in your hands and sprinkle it over the salad.
Сформируйте салат. Выложите его следующими слоями: крекеры, яичные белки и майонез, крекеры, рыба, зеленый лук, крекеры, тертый сыр с чесноком и майонезом. Разомните в руках желток и посыпьте им салат.
Dill and radish roses will give the salad a festive look. Slice the radishes into very thin slices, roll them into rosettes and lightly press them into the salad.
Праздничный вид салату придаст зелень укропа и розочки из редиса. Нарежьте редис очень тонкими кружочками, сверните в виде розочек и слегка вдавите их в салат.