Boil the rice until al dente, rinse with boiling water and place in a sieve. Separate the salmon fillet from the skin and bones, if necessary. Wash the apples, cut them in half, remove the skin. Remove the salad bowl and serving ring.
Рис отварите до состояния аль денте, промойте кипятком и откиньте на сито. Отделите, при необходимости, филе семги от шкуры и костей. Яблоки помойте, разрежьте пополам, удалите кожицу. Достаньте салатник и сервировочное кольцо.
Grind the food. Cut the salmon fillet into small cubes, the apples into small cubes. Divide the iceberg lettuce into leaves. Leave the large ones for serving, and cut the small ones into ribbons.
Измельчите продукты. Порежьте филе семги небольшими кубиками, яблоки — мелкими кубиками. Салат айсберг разделите на листья. Крупные оставьте для подачи, а мелкие порежьте на ленты.
Assemble the salad. Mix salmon, rice, apple, iceberg lettuce in a salad bowl. Add red caviar, mayonnaise, sour cream and lemon juice, ground pepper. Salt and stir the salad. Place lettuce leaves on a serving platter and place a serving ring on them. Place the salad in it, compact it a little and remove the ring. Place the salad in the refrigerator before serving.
Соберите салат. Смешайте в салатнике семгу, рис, яблоко, салат айсберг. Добавьте красную икру, майонез, сметану и лимонный сок, перец молотый. Посолите и перемешайте салат. Разложите на порционном блюде листья салата, поставьте на них сервировочное кольцо. Выложите в него салат, немного утрамбуйте и удалите кольцо. До подачи поставьте салат в холодильник.
The salad will look more impressive if you garnish it with red caviar.
Салат будет смотреться более эффектно, если украсить его красной икрой.