Hard boil the eggs, cool and peel them. Open canned fish. If there is a lot of oil, drain a small amount. Peel and wash the onions. Wash the cherry tomatoes and cut them in half.
Сварите яйца вкрутую, остудите и очистите их. Откройте консервированную рыбу. Если масла много, слейте небольшое количество. Лук репчатый почистите и помойте. Помидоры черри помойте и разрежьте пополам.
Grind the food. Cut the eggs into cubes. Mash the fish with a fork. Finely chop the onion.
Измельчите продукты. Нарежьте яйца кубиками. Разомните рыбу вилкой. Лук мелко порежьте.
Finish preparing the salad. Place fish, eggs, chopped onion in a salad bowl. Season with mayonnaise and mix. Taste it. If there is not enough salt, add salt. Place the salad in the refrigerator before serving.
Завершите приготовление салата. Положите в салатницу рыбу, яйца, измельченный лук. Заправьте майонезом и перемешайте. Попробуйте на вкус. Если не хватает соли, подсолите. До подачи на стол поставьте салат в холодильник.
To make the salad look impressive, distribute it among bowls and garnish with arugula and cherry tomatoes.
Чтобы салат смотрелся эффектно, распределите его по креманкам и украсьте рукколой и помидорками черри.