For cooking you will need: a saucepan, bowls, knives, spoons, cutting boards.
Для приготовления понадобятся: кастрюля, миски, ножи, ложки, разделочные доски.
Boil the fish. Salt and pepper the fish fillet and add water in a saucepan. Place on the stove and turn on medium heat. Cook for 15-20 minutes after boiling. Cool, remove skin and bones, cut into pieces.
Сварите рыбу. Рыбное филе посолите, поперчите, залейте водой в кастрюле. Поставьте на плиту и включите средний огонь. Варите 15-20 минут после закипания. Охладите, очистите от кожи и костей, нарежьте.
Combine salad ingredients. Add canned corn, fish, onions, potatoes and eggs to finely chopped cucumbers.
Соедините ингредиенты салата. К мелко нарезанным огурцам добавьте консервированную кукурузу, рыбу, лук, картофель и яйца.
Season before serving. Add vegetable oil, salt and spices to the salad to taste. Sprinkle finely chopped herbs on top.
Заправьте перед подачей. Добавьте в салат растительное масло, соль и специи по вкусу. Сверху посыпьте мелко нарезанной зеленью.
Garnish the finished salad with pomegranate seeds and serve.
Готовый салат украсьте зернышками граната и подайте на стол.