Hard-boil the eggs, cool, and peel. Drain liquid from canned fish. Wash the apple, dry it with a paper towel, and peel it. Wash the greens for serving, dry and chop. Prepare a wide flat dish and a cooking ring.
Яйца сварите вкрутую, остудите, очистите. Слейте жидкость из консервированной рыбы. Яблоко вымойте, обсушите бумажным полотенцем, очистите от кожуры. Зелень для подачи вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте широкое плоское блюдо и кулинарное кольцо.
Prepare your food. Grate the cheese, eggs and apple separately. Chop the nuts coarsely and fry in a dry frying pan for 3 minutes. Remove the pits from the sardines and mash the fish.
Подготовьте продукты. Сыр, яйца и яблоко по отдельности натрите на терке. Орехи крупно порубите и обжарьте на сухой сковороде в течение 3 минут. Достаньте косточки из сардин и разомните рыбу.
Form a salad. To do this, place a cooking ring on a flat plate. Grease the walls of the ring with mayonnaise. Place the first layer of sardines. Then - from eggs, and on it - from apples. Apply mayonnaise. Now add the cheese and apply mayonnaise again. Top the salad with walnuts. Carefully remove the ring.
Сформируйте салат. Для этого установите на плоской тарелке кулинарное кольцо. Стенки кольца смажьте майонезом. Выложите первый слой из сардин. Затем — из яиц, а на него — из яблок. Нанесите майонез. Теперь выложите сыр и снова нанесите майонез. Выложите верх салата грецкими орехами. Аккуратно снимите кольцо.
Fish salad will look especially festive if you decorate its side with chopped herbs.
Рыбный салат будет смотреться особенно празднично, если украсить его боковую часть измельченной зеленью.