Wash the tomato, dry with paper towels, cut out the place where the stalk is attached. Hard-boil the eggs, cool, and peel. To serve, wash the cherry tomatoes and parsley and dry them on paper towels.
Помидор вымойте, обсушите бумажными полотенцами, вырежьте место крепления плодоножки. Яйца сварите вкрутую, остудите, очистите. Черри и петрушку для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Grind the food. Cut the red fish into medium-sized cubes. Cut the tomatoes in half, remove the seeds, and cut the sides into small cubes. Separate the egg yolks from the whites. Grate the first ones on a grater with small cells, the second ones with large ones. Grind the cheese using a large-mesh grater.
Измельчите продукты. Красную рыбу нарежьте кубиками среднего размера. Томаты разрежьте пополам, уберите семена, стенки нарежьте небольшими кубиками. Отделите яичные желтки от белков. Первые натрите на терке с мелкими ячейками, вторые — с крупными. Сыр измельчите при помощи терки с крупными ячейками.
Assemble the dish. After each layer of food, grease the surface with a small amount of mayonnaise. The order of the layers is as follows: pieces of red fish, grated egg yolks, tomato cubes, cheese shavings, egg whites. After shaping, place the salad in the refrigerator for several hours to soak.
Соберите блюдо. После каждого слоя продуктов смазывайте поверхность небольшим количеством майонеза. Порядок слоев следующий: кусочки красной рыбы, тертые яичные желтки, кубики помидоров, сырная стружка, белки яиц. После формирования поставьте салат на несколько часов в холодильник для пропитки.
Make cuts on the cherry tomatoes so that they look like flowers, lay them on top of the salad. Garnish with fresh parsley leaves.
Сделайте на помидорках черри надрезы так, чтобы они стали похожи на цветочки, выложите ими верх салата. Оформите листиками свежей петрушки.