Wash vegetables and fish, dry with paper towels. Peel the onions. Boil the potatoes and carrots, let them cool, and peel them. To serve, wash the cherry tomatoes, dry them, and cut them into halves.
Овощи и рыбу вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Репчатый лук почистите. Сварите картофель и морковь, дайте им остыть, почистите. Черри для подачи вымойте, обсушите, разрежьте на половинки.
Cook the fish. Boil the cod for 15-20 minutes in salted water with peppercorns, add bay leaf towards the end of cooking. Let the fish cool, separate the fillets from the bones and disassemble into pieces.
Приготовьте рыбу. Отварите треску в течение 15-20 минут в подсоленной воде с перцем горошком, ближе к концу варки добавьте лавровый лист. Дайте рыбе остыть, отделите филе от костей и разберите на кусочки.
While the fish is cooking, prepare the remaining ingredients. Cut cucumbers, apples, carrots, potatoes into small cubes. Chop the onion. Finely chop the dill.
Пока варится рыба, подготовьте оставшиеся продукты. Огурцы, яблоки, морковь, картофель порежьте небольшими кубиками. Лук измельчите. Укроп мелко порубите.
Prepare the dressing. To do this, combine mayonnaise, ketchup and dill. Salt and pepper to taste.
Приготовьте заправку. Для этого соедините майонез, кетчуп и укроп. Посолите и поперчите по вкусу.
Finish cooking the dish. Combine all ingredients, season them, mix gently.
Завершите приготовление блюда. Соедините все ингредиенты, заправьте их, аккуратно перемешайте.
Decorate fish salad with potatoes with cherry halves before serving.
Рыбный салат с картошкой перед подачей оформите половинками черри.