Boil chicken and quail eggs, cool in cold water and peel. Cut a few quail eggs into halves and set aside for serving. Wash the cucumber and herbs and dry on paper towels.
Сварите куриные и перепелиные яйца, остудите в холодной воде и очистите от скорлупы. Несколько перепелиных яиц разрежьте на половинки и отложите для подачи. Вымойте огурец и зелень, обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare your ingredients. Cut the cucumber and red fish into cubes. Finely chop the chicken egg, cut the quail eggs in half, chop the dill.
Подготовьте ингредиенты. Нарежьте на кубики огурец и красную рыбу. Мелко порежьте куриное яйцо, перепелиные яйца разрежьте пополам, нашинкуйте зелень укропа.
Prepare the salad. Mix cucumber, red fish, eggs and dill. Season with salt and pepper, add mayonnaise and mix thoroughly again.
Приготовьте салат. Смешайте огурец, красную рыбу, яйца и укроп. Приправьте солью и перцем, заправьте майонезом и еще раз хорошенько перемешайте.
Before serving, decorate fish salad with cucumber with halves of quail eggs.
Рыбный салат с огруцом перед подачей оформите половинками перепелиных яиц.