Open the can of tuna and drain the liquid. Wash, boil and cool the eggs, then peel them. Wash the tomatoes, dry with a paper towel, and cut out the place where the stalk attaches. For serving, wash, dry and finely chop the green onions.
Откройте банку с тунцом и слейте жидкость. Вымойте, отварите и остудите яйца, затем очистите их от скорлупы. Вымойте помидоры, обсушите бумажным полотенцем, вырежьте место крепления плодоножки. Зеленый лук для подачи вымойте, обсушите, мелко нарежьте.
Prepare your ingredients. Mash the tuna, cut the tomatoes into cubes. Separate the eggs into whites and yolks, grate separately on a fine grater. Grate the cheese on a medium-mesh grater.
Подготовьте ингредиенты. Разомните тунец, нарежьте помидоры кубиками. Разделите яйца на белки и желтки, по отдельности натрите на мелкой терке. Натрите сыр на терке со средними ячейками.
Prepare the salad. Place a layer of tuna in a salad bowl, brush a little with mayonnaise, lay out the yolks, brush with mayonnaise again, salt and pepper. Then add tomatoes and cheese shavings. Lubricate the cheese layer with mayonnaise and lay out the egg whites.
Приготовьте салат. Выложите в салатник слой тунца, немного смажьте майонезом, выложите желтки, снова смажьте майонезом, посолите и поперчите. Затем выложите помидоры и сырную стружку. Смажьте слой сыра майонезом и выложите белки.
Garnish fish salad with tuna and tomatoes with chopped green onions.
Рыбный салат с тунцом и помидорами оформите измельченным зеленым луком.