Open the can of saury and drain the oil into a bowl. Hard-boil the eggs, cool, and peel. Peel the onions. Place the butter in the freezer for a while. Grate the cheese. Wash the eggs, boil them hard, grate the whites on a coarse grater and the yolks on a fine grater. Peel the onions, finely chop them, pour boiling water over them for 1 minute. Place the butter in the freezer, then grate it.
Банку сайры откройте, слейте масло в пиалу. Яйца сварите вкрутую, остудите, почистите. Репчатый лук почистите. Сливочное масло положите на некоторое время в морозильную камеру. Сыр натрите на терке. Куриные яйца помойте, отварите вкрутую, белки натрите на крупной терке, а желтки - на мелкой. Репчатый лук почистите, мелко прокрошите, залейте на 1 минуту кипятком. Сливочное масло уберите в морозилку, затем натрите на терке.
Grind the food. Mash the saury and grate the cheese using a medium-mesh grater. Cut the onions into small cubes, soak in hot water for 1 minute, drain the liquid, and dry the onions on paper towels. Separate the whites from the yolks. Grind the whites using a coarse grater, and the yolks with a fine grater.
Измельчите продукты. Сайру разомните, сыр измельчите при помощи терки со средними ячейками. Репчатый лук нарежьте кубиками небольшого размера, подержите в горячей воде 1 минуту, жидкость слейте, лук просушите на бумажных полотенцах. Отделите белки от желтков. Белки измельчите при помощи крупной терки, а желтки — мелкой.
Form a salad. First, lay out the grated whites and coat them with mayonnaise. Next - chopped saury, scalded onions and mayonnaise sauce again. Place cheese shavings in a third layer and brush with mayonnaise. Add the chopped egg yolks last.
Сформируйте салат. Сначала выложите натертые белки, промажьте их майонезом. Далее — измельченная сайра, ошпаренный лук и снова майонезный соус. Третьим слоем выложите сырную стружку, смажьте ее майонезом. Последними выложите измельченные яичные желтки.
Sprinkle fish salad with cheese before serving with a small amount of grated butter.
Рыбный салат с сыром перед подачей посыпьте небольшим количеством тертого сливочного масла.