Cut the herring into fillets, remove the skin and separate the bones. Hard-boil the eggs, cool, and peel. Peel the onions. Wash the cucumber and dry with a paper towel. Cut several thin slices for serving. Boil the rice in advance.
Селедку разделайте на филе, снимите кожицу, отделите кости. Яйца сварите вкрутую, остудите, почистите. Репчатый лук почистите. Огурец вымойте, обсушите бумажным полотенцем. Нарежьте несколько тонких слайсов для подачи. Заранее отварите рис.
Start cutting food. Cut the hot smoked herring fillet into small pieces, chop the onion. Finely chop the boiled eggs and divide into two approximately equal parts. Cut the cucumber into cubes or thin strips.
Займитесь нарезкой продуктов. Филе сельди горячего копчения нарежьте кусочками небольшого размера, репчатый лук измельчите. Вареные яйца мелко нарежьте, разделите на две приблизительно равные части. Огурец нарежьте кубиками или тонкими полосками.
Start assembling the salad. Place half of the chopped eggs in a glass salad bowl, apply a layer of mayonnaise, and smooth out a little. Place fresh cucumber on top, followed by smoked herring and onion. Spread with a small amount of mayonnaise and add boiled rice. Cover with mayonnaise and smooth. Sprinkle with remaining egg and refrigerate for 30-40 minutes.
Приступите к сборке салата. В стеклянный салатник выложите половину измельченных яиц, нанесите слой майонеза, немного разровняйте. Поверх распределите свежий огурец, за ним — копченую селедку и лук. Промажьте небольшим количеством майонеза и выложите вареный рис. Покройте майонезом, разровняйте. Посыпьте оставшимся яйцом и поставьте в холодильник на 30-40 минут.
Top the fish salad with rice with fresh cucumber slices.
Верх рыбного салата с рисом оформите слайсами из свежего огурца.