Place the canned pink salmon in a bowl and chop with a fork. Wash and dry the chicken and quail eggs, then hard-boil them separately and peel them. Peel the onions and cut into small cubes, approximately 0.3x0.3 cm. Wash the carrots, boil, peel and grate on a coarse grater. Grate the cheese on a fine grater. Wash and dry the dill.
Горбушу консервированную положите в миску и измельчите с помощью вилки. Куриные и перепелиное яйца промойте и обсушите, затем по отдельности отварите вкрутую и очистите. Репчатый лук очистите и нарежьте мелкими кубиками, примерно 0,3х0,3 см. Морковь помойте, отварите, очистите и потрите на крупной терке. Сыр натрите на мелкой терке. Укроп промойте и просушите.
Prepare your ingredients. If the mayonnaise is in a jar, put it in a pastry bag; if in a stand-up bag, then do not unscrew the lid, but rinse and dry the packaging, then cut the packaging at the bottom at an angle to make a small hole. Divide the chicken eggs into white and yolk, grate them separately.
Подготовьте ингредиенты. Если майонез в банке, переложите его в кондитерский мешок, если в дой-паке, то не откручивайте крышку, а промойте и просушите упаковку, затем отрежьте упаковку на дне под углом, чтобы получилось небольшое отверстие. Куриные яйца разделите на белок и желток, по отдельности натрите их на терке.
Assemble the salad. Take bowls or wide stemmed glasses. Place the fish in the first layer, then the onions, make a mayonnaise mesh. The next layer is carrots, put cheese on top, then mayonnaise mesh. Place the next layer of egg white and lightly brush the edges with mayonnaise. Place small circles of egg yolk on top of the mayonnaise.
Соберите салат. Возьмите креманки или широкие бокалы на ножке. Первым слоем уложите рыбу, затем репчатый лук, сделайте майонезную сетку. Следующий слой — морковь, сверху выложите сыр, затем майонезная сетка. Следующим слоем положите яичный белок, слегка смажьте майонезом по краям. На майонез точечно разложите небольшие круги из яичного желтка.
Place the salad in the bowl on a saucer and wipe the edges of the bowl. Garnish the salad with a sprig of dill and a quail egg.
Салат в креманке поставьте на блюдце, края креманки протрите. Украсьте салат веточкой укропа и перепелиным яйцом.