Remove the puff pastry from the freezer in advance and place it on the bottom shelf of the refrigerator to defrost. Prepare two glasses of different diameters - for example, for wine and champagne - to cut out circles and rings from the dough. Cover a baking sheet with parchment and preheat the oven to 180 degrees. Toast the hazelnuts in a dry frying pan.
Заранее достаньте слоеное тесто из морозилки и положите на нижнюю полку холодильника для разморозки. Подготовьте два разных по диаметру бокала — например, под вино и шампанское, чтобы вырезать из теста кружочки и кольца. Застелите противень пергаментом, разогрейте духовку до 180 градусов. Поджарьте фундук на сухой сковороде.
Prepare the dough. Dust the counter with flour and roll out the puff pastry evenly. Take a glass with a large diameter and cut out mugs from the dough. Set half of them aside. Then take a glass with a smaller diameter and remove the dough from the center of the circle. Do the same with half of the blanks.
Подготовьте тесто. Присыпьте стол мукой и равномерно раскатайте слоеное тесто. Возьмите бокал с большим диаметром и вырежьте из теста кружки. Половину из них отложите в сторону. Затем возьмите бокал с меньшим диаметром и удалите тесто из центра круга. Проделайте то же самое с половиной заготовок.
Form the dough into vol-au-vents. Place the mugs on a baking sheet and then cover them with dough rings. Beat the egg and brush the dough with it. Bake for 15 minutes until golden brown. Remove the dough from the oven and let cool. Add 2 tsp. chocolate spread into the center of each vol-au-vent. Place chocolate caviar on top.
Сформируйте из теста волованы. Выложите на противень кружки, а затем накройте их колечками из теста. Взбейте яйцо и смажьте им тесто. Выпекайте 15 минут до румяной корочки. Достаньте тесто из духовки и дайте остыть. Добавьте 2 ч. л. шоколадной пасты в центр каждого волована. Сверху выложите шоколадную икру.
Decorate the vol-au-vents with chocolate caviar with hazelnuts.
Украсьте волованы с шоколадной икрой фундуком.