In the evening, remove the puff pastry from the freezer and place it on the bottom shelf of the refrigerator to defrost. Prepare two glasses of different diameters to use them to cut out circles and rings from the dough. Boil 2 eggs and separate the white from the yolk. Wash and dry the lemon, dill and lettuce leaves to serve. Cover a baking sheet with parchment and preheat the oven to 180 degrees.
С вечера достаньте слоеное тесто из морозилки и положите на нижнюю полку холодильника для разморозки. Подготовьте два разных по диаметру бокала, чтобы с их помощью вырезать из теста кружочки и кольца. Отварите 2 яйца и отделите белок от желтка. Помойте и обсушите лимон, укроп и листья салата для подачи. Застелите противень пергаментом, разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the dough. Dust the counter with flour and roll out the puff pastry evenly. Take a glass with a large diameter and cut out mugs from the dough. Set half of them aside. Take a glass with a smaller diameter and remove the dough from the center of the circle. Do the same with half of the blanks.
Подготовьте тесто. Присыпьте стол мукой и равномерно раскатайте слоеное тесто. Возьмите бокал с большим диаметром и вырежьте из теста кружки. Половину из них отложите в сторону. Возьмите бокал с меньшим диаметром и удалите тесто из центра круга. Проделайте то же самое с половиной заготовок.
Form the dough into vol-au-vents. Place the mugs on a baking sheet and then cover them with dough rings. Beat a raw egg and brush the dough with it. Bake for 15 minutes until golden brown.
Сформируйте из теста волованы. Выложите на противень кружки, а затем накройте их колечками из теста. Взбейте сырое яйцо и смажьте им тесто. Выпекайте 15 минут до румяной корочки.
Prepare the sauce. Mix the yolks with mustard and vegetable oil until smooth. Chop the pickles and herbs and add them to the sauce. Squeeze the lemon and add salt and pepper to taste. Add 2 tsp. Add homemade tartar sauce to the center of each vol-au-vent and add salmon slices.
Приготовьте соус. Смешайте желтки с горчицей и растительным маслом до однородности. Измельчите соленые огурцы и зелень, добавьте их в соус. Выдавите лимон, добавьте соль и перец по вкусу. Выложите по 2 ч. л. домашнего соуса тартар в центр каждого волована и добавьте ломтики лосося.
To make the appetizer look more impressive, roll the salmon slices into roses. Garnish the vol-au-vents with pitted olives. Serve on fresh lettuce leaves.
Чтобы закуска выглядела эффектнее, сверните из ломтиков лосося розочки. Украсьте волованы маслинами без косточки. Подавайте на листьях свежего салата.