Thaw the puff pastry at room temperature or in the refrigerator in advance. Wash the mushrooms, dry and finely chop. Peel the garlic and pass through a press. Peel the onion and chop finely. Beat the egg. Wash the greens for serving, dry on paper towels, and chop if desired. Line a baking sheet with parchment paper. Preheat the oven to 190 degrees.
Слоеное тесто заранее разморозьте при комнатной температуре или в холодильнике. Грибы вымойте, обсушите и мелко нарежьте. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Репчатый лук очистите и мелко нарежьте. Яйцо взбейте. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, по желанию измельчите. Противень застелите пергаментной бумагой. Духовку разогрейте до 190 градусов.
Prepare puff pastry. Roll out the dough to 0.5 cm thick. Using a round cutter, cut out 16 holes. Using a round mold of smaller diameter, make holes in half of the previously made blanks to make a ring. Place the circles on a baking sheet lined with parchment paper, brush them with egg, place the dough rings on top and press lightly. Place in the middle section of the oven for 20 minutes.
Приготовьте слоеное тесто. Раскатайте тесто в 0,5 см толщиной. С помощью круглой формы вырежьте 16 отверстий. Круглой формой меньшего диаметра сделайте отверстия у половины ранее сделанных заготовок, чтобы получилось кольцо. Выложите кружочки на противень, застеленный пергаментной бумагой, смажьте их яйцом, сверху положите кольца из теста и слегка прижмите. Поставьте в средний отдел духового шкафа на 20 минут.
Prepare the filling. Pour a little vegetable oil into a hot frying pan and add mushrooms and onions. Fry over medium heat for 10-15 minutes until the liquid evaporates. Mix mushrooms with garlic.
Приготовьте начинку. На раскаленную сковороду налейте немного растительного масла и выложите грибы с луком. Обжарьте на среднем огне 10-15 минут до выпаривания жидкости. Смешайте грибы с чесноком.
Prepare vol-au-vents with mushrooms. Cool the vol-au-vents and place 1/2 tsp in each. sour cream and mushrooms.
Приготовьте волованы с грибами. Остудите волованы и выложите в каждый по 1/2 ч.л. сметаны и грибов.
Serve the vol-au-vents on a narrow wooden cutting board, garnished with fresh herbs.
Подавайте волованы на узкой деревянной разделочной доске, оформив ее свежей зеленью.