Thaw the puff pastry in the refrigerator or at room temperature. Beat the egg. Wash the parsley, dry on paper towels and finely chop. Cut the olives into round slices. Wash the vegetables for serving, dry them, and cut them as desired. Preheat the oven to 180 degrees. Line a baking sheet with parchment paper.
Слоеное тесто разморозьте в холодильнике или при комнатной температуре. Яйцо взбейте. Петрушку вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Оливки нарежьте круглыми дольками. Овощи для подачи вымойте, обсушите, нарежьте произвольно. Разогрейте духовку до 180 градусов. Противень застелите пергаментной бумагой.
Prepare puff pastry. Roll out the dough to 0.5 cm thick. Cut out circles using a mold. Take a smaller diameter mold and cut out circles of dough from half of the first circles, leaving a ring. Place on a baking sheet, brush them with egg, place dough rings on top and press lightly. Bake the vol-au-vents in the oven for 15 minutes.
Приготовьте слоеное тесто. Раскатайте тесто в 0,5 см толщиной. Формой вырежьте кружочки. Возьмите форму меньшего диаметра и вырежьте кружочки из теста у половины первых кружков, чтобы осталось кольцо. Выложите на противень, смажьте их яйцом, сверху положите кольца из теста и слегка прижмите. Выпекайте волованы в духовке в течение 15 минут.
Prepare vol-au-vents with filling. Mix the pate with parsley. Cool the vol-au-vents and put 1 tsp in each. pate with parsley.
Приготовьте волованы с начинкой. Смешайте паштет с петрушкой. Остудите волованы и выложите в каждый по 1 ч.л. паштета с петрушкой.
Garnish the finished vol-au-vents with olive slices and serve with fresh vegetables.
Украсьте готовые волованы дольками оливок и подавайте со свежими овощами.