Wash the vegetables.
Помойте овощи.
Remove the core and seeds from the bell pepper. Cut it into half rings.
Выньте сердцевину и семечки из болгарского перца. Нарежьте его полукольцами.
Cut the red Yalta onion into feathers.
Красный ялтинский лук нарежьте перьями.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Boil noodles in salted water according to package instructions.
Отварите лапшу в подсоленной воде по инструкции на упаковке.
Fry the peppers and onions in a frying pan.
Перец и лук обжарьте на сковороде.
Add shrimp to onions and peppers. Fry them on both sides.
Добавьте к луку и перцу креветки. Обжарьте их с двух сторон.
Place cherry tomatoes and noodles in a frying pan, pour in soy sauce, salt and pepper. Cook, stirring frequently, 3 minutes. If necessary, add a little noodle broth.
Выложите в сковороду помидоры черри и лапшу, влейте соевый соус, посолите и поперчите. Готовьте, часто помешивая, 3 минуты. При необходимости добавьте немного отвара от лапши.
Garnish a serving of noodles with a sprig of parsley before serving.
Порцию лапши перед подачей украсьте веточкой петрушки.