Remove the puff pastry from the freezer in advance and defrost it at room temperature or in the refrigerator. Cut the salmon into small cubes. Wash the parsley, dry and finely chop. Break the egg and beat with a fork in a separate bowl. Wash the lemon and cut it into 2 slices, and cut them into triangles. To serve, wash the lettuce leaves and dry them on paper towels. Line a baking sheet with parchment paper. Preheat the oven to 180 degrees.
Слоеное тесто достаньте заранее из морозилки, разморозьте при комнатной температуре или в холодильнике. Семгу нарежьте на небольшие кубики. Петрушку вымойте, обсушите и мелко нарежьте. Яйцо разбейте и взбейте вилкой в отдельной миске. Лимон вымойте и разрежьте на 2 дольки, а их — на треугольники. Листья салата для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Противень застелите пергаментной бумагой. Духовку разогрейте на 180 градусов.
Do the test. Roll out a layer of dough about 2 cm thick. Using a round mold, make 8 holes in the dough. Then take a larger round mold and make 8 more holes. Place the first pieces on a baking sheet, brush with egg and place dough rings on top, pressing lightly. Bake the vol-au-vents for 15 minutes.
Займитесь тестом. Раскатайте пласт теста толщиной около 2 см. При помощи круглой формы сделайте в тесте 8 отверстий. Затем возьмите круглую форму большего диаметра и сделайте еще 8 отверстий. Поместите первые заготовки на противень, смажьте яйцом и положите сверху кольца из теста, слегка прижмите. Отправьте волованы выпекаться на 15 минут.
Prepare vol-au-vents with red fish. Mix mascarpone with chopped parsley. Place 1 tsp in each vol-au-vent. cheese and fish.
Приготовьте волованы с красной рыбой. Смешайте маскарпоне с нарезанной петрушкой. В каждый волован выложите по 1 ч.л. сыра и рыбы.
Cover a serving plate with lettuce leaves, lay out vol-au-vents with red fish, and decorate each piece with a lemon triangle.
Сервировочную тарелку застелите листьями салата, выложите волованы с красной рыбой, оформите каждое изделие треугольником из лимона.