Thaw the yeast-free dough. Wash the chicken fillet, dry and finely chop. Peel the onion and garlic, chop the onion. Wash the greens, dry and finely chop. Melt the butter in a water bath or in the microwave. Grate the cheese on a medium grater. For serving, wash, dry and chop the dill. Prepare cupcake pans. Preheat the oven to 180 degrees.
Разморозьте бездрожжевое тесто. Вымойте куриное филе, обсушите и мелко порежьте. Почистите лук и чеснок, лук нашинкуйте. Зелень вымойте, обсушите и мелко порежьте. Растопите сливочное масло на водяной бане или в микроволновой печи. Натрите на средней терке сыр. Укроп для подачи вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте формы для выпечки кексов. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the dough for the vol-au-vents. Cut out identical 7 cm squares from the dough. Place them in baking dishes and grease with butter.
Подготовьте тесто для волованов. Вырежьте из теста одинаковые квадраты размером 7 см. Выложите их в формы для выпечки и смажьте сливочным маслом.
Prepare the filling. Fry onions in a frying pan with oil for 3-5 minutes. Add fillet pieces and stir. Season with salt and pepper. Fry for 5-7 minutes. Then mix the chopped onion and squeezed garlic with mayonnaise and stir. Add mixture to chicken.
Подготовьте начинку. Обжарьте на сковороде с маслом репчатый лук в течение 3-5 минут. Добавьте кусочки филе и перемешайте. Посолите и поперчите. Обжаривайте 5-7 минут. Затем смешайте измельченный лук и выдавленный чеснок с майонезом и перемешайте. Добавьте смесь к курице.
Bake vol-au-vents with chicken. First place the meat in garlic sauce in the dough pans and sprinkle with grated cheese on top. Bake for 20 minutes at 180 degrees.
Выпеките волованы с курицей. В формы с тестом сначала выложите мясо в чесночном соусе, сверху посыпьте натертым сыром. Выпекайте 20 минут при температуре 180 градусов.
Distribute the chopped dill on a serving plate and sprinkle it on top of the chicken vol-au-vents.
Распределите измельченный укроп по сервировочной тарелке, посыпьте им сверху и куриные волованы.