Thaw the yeast-free puff pastry in the refrigerator. Open the jar of caviar. Wash the greens for serving, dry, separate the branches from the stems. Melt the butter in a water bath or in the microwave. Prepare a baking sheet and place baking parchment on it. Preheat the oven to 200 degrees.
Разморозьте бездрожжевое слоеное тесто в холодильнике. Откройте баночку с икрой. Вымойте зелень для подачи, обсушите, отделите веточки от стеблей. Растопите сливочное масло на водяной бане или в микроволновой печи. Приготовьте противень и выложите на него пергамент для запекания. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the dough for the vol-au-vents. Roll out the dough to a thickness of 4-5 mm. Make an even number of squares with a diameter of 10 cm. Cut out the middle of half of them using a glass. Grease whole pieces with butter, place circles without a middle on top. Place the products on a baking sheet and place in the middle section of the oven for 15 minutes.
Подготовьте тесто для волованов. Раскатайте тесто до толщины 4-5 мм. Сделайте четное количество квадратиков диаметром 10 см. У половины из них вырежьте середину с помощью стакана. Целые заготовки смажьте сливочным маслом, сверху выложите круги без середины. Разложите изделия на противне, поставьте в средний отдел духового шкафа на 15 минут.
Prepare the vol-au-vents. Let the product pieces cool, then grease them inside with a layer of butter and fill them with red caviar.
Приготовьте волованы. Заготовкам изделия дайте остыть, затем смажьте их внутри слоем сливочного масла и наполните красной икрой.
Place the puff pastry vol-au-vents on a wide serving plate and decorate with sprigs of fresh dill.
Волованы из слоеного теста расставьте на широкой сервировочной тарелки, оформите веточками свежего укропа.