Thaw the puff pastry in the refrigerator. Wash the bananas, peel them, cut into slices. Break the egg, separate the yolk from the white. Grate the chocolate on a coarse grater. Place parchment paper on a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Разморозьте слоеное тесто в холодильнике. Вымойте бананы, очистите от кожуры, нарежьте на кружочки. Яйцо разбейте, отделите желток от белка. Шоколад натрите на крупной терке. На противень постелите пергаментную бумагу. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the ingredients for the vol-au-vents. Fry bananas in a frying pan with vegetable oil for 2-3 minutes on each side. Place the curd cheese in a bowl, add honey and mix thoroughly.
Подготовьте ингредиенты для волованов. Обжарьте бананы на сковороде с растительным маслом 2-3 минуты с каждой стороны. Творожный сыр положите в миску, добавьте мед и тщательно перемешайте.
Make vol-au-vents. Roll out the dough, cut out 20 circles from it. Then make rings out of half. Place the circle on a baking sheet and brush with egg yolk. Place a ring on top of the circle and also brush with yolk. Bake in the oven for 15 minutes until golden brown. Cool.
Сделайте волованы. Раскатайте тесто, вырежьте из него 20 кружочков. Затем из половины сделайте кольца. Выложите кружочек на противень, смажьте яичным желтком. Поверх круга положите кольцо и тоже смажьте желтком. Выпекайте в духовке 15 минут до румяного цвета. Остудите.
Decorate the dish. Place the curd and honey mixture into the vol-au-vents. Place banana slices on top.
Оформите блюдо. В волованы выложите творожно-медовую смесь. Сверху положите кусочки бананов.
When serving, sprinkle the vol-au-vents with curd cheese with chocolate chips.
При подаче посыпьте волованы с творожным сыром шоколадной крошкой.