Thaw the dough in the refrigerator. Wash the mushrooms and onions, peel and finely chop. Wash the garlic, peel it, pass it through a press. Beat the egg in a bowl using a blender. To serve, wash the dill, dry it on paper towels, and separate the branches from the stems. Line a baking sheet with parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Разморозьте тесто в холодильнике. Промойте грибы и лук, почистите, мелко нарежьте. Чеснок вымойте, очистите, пропустите через пресс. Яйцо взбейте в миске с помощью блендера. Укроп для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, отделите веточки от стеблей. Противень застелите пергаментной бумагой. Включите духовку на 180 градусов.
Make vol-au-vents. Roll out the dough thinly. Cut out circles with a diameter of about 5 cm, divide them into 2 equal parts. Make rings from one half. Brush large circles with egg and place on a baking sheet. Place the rings on top of the whole circles. Place in the preheated oven for 15 minutes, then cool.
Сделайте волованы. Тонко раскатайте тесто. Вырежете круги диаметром около 5 см, разделите их на 2 равные части. Из одной половины сделайте колечки. Большие круги смажьте яйцом и положите на противень. Кольца выложите поверх целых кружочков. Поместите в разогретую духовку на 15 минут, затем остудите.
Prepare the filling for the vol-au-vents. Pour oil into the pan, add onion and fry for 5-7 minutes. Add mushrooms and cook until liquid has evaporated. Add garlic, grated cheese, salt, pepper and heat for 2 minutes. Cool. Then put the filling into the prepared vol-au-vents.
Подготовьте начинку для волованов. Влейте масло в сковороду, всыпьте лук и обжаривайте 5-7 минут. Добавьте грибы и жарьте, пока не испарится жидкость. Добавьте чеснок, тертый сыр, соль, перец и прогрейте 2 минуты. Остудите. Затем вложите начинку в готовые волованы.
Before serving, garnish the vol-au-vents with mushrooms with sprigs of fresh dill.
Волованы с грибами перед подачей украсьте веточками свежего укропа.