Grind the cottage cheese. Sift the flour through a sieve. Separate the yolk from the white, beat the white. To serve, wash and dry the berries on paper towels. Preheat the oven to 240-260 degrees. Line a baking tray with baking paper.
Разотрите творог. Муку просейте через сито. Отделите желток от белка, взбейте белок. Ягоды для подачи вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Разогрейте духовку до 240-260 градусов. Противень выстелите пекарской бумагой.
Do the test. Combine the mashed cottage cheese with the yolk, salt and butter. Stir until smooth, gradually adding flour. Leave in a cool place for 15-20 minutes.
Займитесь тестом. Растертый творог соедините с желтком, солью и маслом. Перемешайте до однородности, постепенно подсыпая муку. Оставьте в прохладном месте на 15-20 минут.
Prepare the dough for baking vol-au-vents. Roll out the dough to a thickness of 5 mm. Using glasses, make circles - first with a glass with a larger diameter, and then cut out the middle of half the circles with a glass with a smaller diameter. Connect large circles with rings, glue them with protein.
Подготовьте тесто для выпекания волованов. Раскатайте тесто до толщины 5 мм. С помощью стаканов сделайте круги — сначала стаканом с большим диаметром, а затем у половины кругов вырежьте середину стаканом с меньшим диаметром. Соедините большие круги с кольцами, склейте их белком.
Prepare the filling and finish cooking the dish. Mix cottage cheese, sour cream, sugar, flour, salt and vanilla sugar into a homogeneous mass. Fill the vol-au-vents with it. Brush the top with beaten egg. Place the product blanks on a baking sheet lined with paper and bake in a preheated oven for 15-20 minutes.
Приготовьте начинку и завершите приготовление блюда. Смешайте творог, сметану, сахар, муку, соль и ванильный сахар в однородную массу. Наполните ею волованы. Сверху смажьте взбитым яйцом. Выложите заготовки изделия на застеленный бумагой противень и выпекайте в разогретой духовке 15-20 минут.
Decorate the curd vol-au-vents with fresh berries before serving.
Творожные волованы перед подачей оформите свежими ягодами.