Thaw the puff pastry. Separate the yolk from the white, beat the white. Wash the green onions, dry and finely chop. Cut the gherkins lengthwise into slices. Cut the olives in half. Preheat the oven to 180 degrees. Line a baking tray with baking paper.
Разморозьте слоеное тесто. Отделите желток от белка, взбейте белок. Зеленый лук промойте, просушите и мелко нарежьте. Корнишоны нарежьте пластинами вдоль. Разрежьте маслины пополам. Разогрейте духовку до 180 градусов. Противень выстелите пекарской бумагой.
Prepare the base for the vol-au-vents. Roll out the thawed puff pastry to a thickness of 3-4 mm. Using glasses, cut out circles - first with a glass with a larger diameter, and then cut out the middle of half of the blanks with a glass with a smaller diameter. Connect large circles with rings, glue them with beaten egg white, brush with yolk. Place on a baking sheet lined with paper and bake in a preheated oven for 15-20 minutes.
Подготовьте основу для волованов. Раскатайте размороженное слоеное тесто до толщины 3-4 мм. С помощью стаканов вырежьте круги — сначала стаканом с большим диаметром, а затем у половины заготовок вырежьте середину стаканом с меньшим диаметром. Соедините большие круги с кольцами, склейте их взбитым белком, смажьте желтком. Положите на застеленный бумагой противень и выпекайте в разогретой духовке 15-20 минут.
Fill the dough pieces with filling. Place red caviar inside the product and sprinkle with chopped green onions.
Наполните заготовки из теста начинкой. Положите внутрь изделия красную икру, посыпьте рубленым зеленым луком.
Place the mini vol-au-vents on a wide serving plate. Fold the gherkin plates in half - form petals and place them in a circle, four plates per vol-au-vent. It should turn out to be a flower. Place half an olive in the middle - this is the core of the flower.
Мини-волованы расставьте на широкой сервировочной тарелке. Пластины корнишонов сложите пополам — сформируйте лепестки и выложите их по кругу, по четыре пластины на волован. Должен получится цветок. В середину положите половинку маслины — это сердцевина цветка.