Thaw the puff pastry in the refrigerator. Wash the champignons, dry with paper towels, cut into slices. Separate the yolk from the white. Beat the egg whites. Peel the onion, wash it and cut it into half rings. Wash the cherry tomatoes and cut them into quarters. Wash and dry the dill. Preheat the oven to 180 degrees. Line a baking tray with baking paper.
Разморозьте слоеное тесто в холодильнике. Шампиньоны вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте слайсами. Отделите желток от белка. Взбейте белок. Лук почистите, вымойте и нарежьте полукольцами. Черри вымойте, нарежьте на четвертинки. Промойте и просушите укроп. Разогрейте духовку до 180 градусов. Противень выстелите пекарской бумагой.
Prepare the vol-au-vent. Roll out the thawed puff pastry to a thickness of 3-4 mm. Cut out two circles with a diameter of 20 cm. In one of them, make a circle of a smaller diameter. Connect the circle to the ring, glue them together with whipped egg white. Brush the workpiece with yolk, place on a baking sheet, and place in the oven for 15-20 minutes.
Подготовьте волован. Раскатайте размороженное слоеное тесто до толщины 3-4 мм. Вырежьте два круга диаметром 20 см. В одном из них сделайте круг меньшего диаметра. Соедините круг с кольцом, склейте их с помощью взбитого белка. Смажьте заготовку желтком, выложите на противень, поставьте в духовой шкаф на 15-20 минут.
Prepare the filling and finish cooking. Grease a heated frying pan with oil and add champignons. Cook over medium heat until liquid has evaporated, about 7 to 10 minutes. Add onion and sour cream, salt, pepper and stir. When the sour cream boils, cover with a lid and simmer for 10-15 minutes over low heat. Then spoon the mushroom filling into the vol-au-vent.
Приготовьте начинку и завершите приготовление. Смажьте разогретую сковороду маслом, положите шампиньоны. Жарьте на среднем огне до выпаривания жидкости, приблизительно 7-10 минут. Добавьте лук и сметану, посолите, поперчите и перемешайте. Когда сметана закипит, накройте крышкой и тушите 10-15 минут на небольшом огне. Затем выложите грибную начинку в волован.
Garnish the vol-au-vent with mushroom filling with sprigs of fresh dill and quartered cherry tomatoes.
Волован с грибной начинкой украсьте веточками свежего укропа и четвертинками черри.