Conveniently arrange the necessary products. Open a can of canned pink salmon and drain the liquid. Remove all bones from the fish. Wash the dill and chop finely. Thaw the puff pastry as needed. Preheat the oven to 200 degrees.
Удобно разложите нужные продукты. Откройте банку консервированной горбушей и слейте жидкость. С рыбы снимите все косточки. Укроп помойте и мелко нарежьте. Слоеное тесто по необходимости разморозьте. Духовку разогрейте до 200 градусов.
Prepare the filling. Place pink salmon, dill and cream cheese in a bowl. Beat with a blender until smooth and add salt if necessary. Place the finished filling in the refrigerator for 30-40 minutes.
Приготовьте начинку. В миску отправьте горбушу, укроп и сливочный сыр. Взбейте блендером до однородности и при необходимости посолите. Готовую начинку уберите в холодильник на 30-40 минут.
Form dough baskets. Sprinkle the table with flour and lay out the puff pastry. Roll out the dough and cut out circles with a diameter of 6-7 cm. This can be done with a glass or a special mold. For 6 servings of vol-au-vents you will need 12 circles of dough. Set aside 6 circles, and cut out a smaller circle from the others. This way the circle will turn into a ring. Place the circles on a baking sheet, brush the edges with egg and cover with dough rings.
Сформируйте корзиночки из теста. Мукой присыпьте стол, выложите слоеное тесто. Раскатайте тесто и вырежьте кружочки диаметром 6-7 см. Это можно сделать стаканом или специальной формой. На 6 порций волованов потребуется 12 кружочков теста. 6 кружков отложите, а у других вырежьте круг меньшего диаметра. Таким образом из кружка получится кольцо. Кружки переложите на противень, смажьте края яйцом и накройте кольцами из теста.
Bake the products. Place the vol-au-vents in an oven preheated to 200 degrees and bake for 15-20 minutes. Let the finished baskets cool slightly. Then fill the blanks with fish filling.
Выпеките изделия. Отправьте волованы в заранее разогретую до 200 градусов духовку и выпекайте 15-20 минут. Готовым корзиночкам дайте немного остыть. После чего наполните заготовки рыбной начинкой.
Garnish with shrimp before serving.
Перед подачей украсьте креветками.