Conveniently arrange the necessary ingredients. Preheat the oven to 180 degrees. Thaw the puff pastry at room temperature. Wash the greens and chop finely. Prepare a cooking bag.
Удобно расположите необходимые ингредиенты. Духовку разогрейте до 180 градусов. Слоеное тесто разморозьте при комнатной температуре. Зелень помойте и мелко нарежьте. Подготовьте кулинарный мешок.
Form the vol-au-vents. Sprinkle the table with flour and lay out the dough. If the layer is very thick, roll it out lightly to a thickness of about 7 mm. Use a pastry ring to cut out circles. And the same number of rings of the same diameter. Brush the circles with egg and place the rings on top.
Сформируйте волованы. Стол присыпьте мукой, выложите тесто. Если пласт очень толстый, слегка раскатайте его до толщины около 7 мм. Кулинарным кольцом вырежьте кружочки. И столько же колечек такого же диаметра. Кружочки промажьте яйцом и сверху положите кольца.
Place in the oven. Line a baking tray with baking paper and carefully place the pieces. Place in an oven preheated to 180 degrees for 20-25 minutes. The baskets should rise and acquire a golden color. Let the finished vol-au-vents cool slightly.
Отправьте в духовку. Противень застелите бумагой для выпечки и аккуратно выложите заготовки. Отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 20-25 минут. Корзинки должны подняться и приобрести золотистый цвет. Готовым волованам дайте немного остыть.
Make the cheese filling. Lightly beat the cream cheese and place it in a bowl. Add finely chopped herbs, salt, pepper, paprika and stir. Using a pastry bag, fill the prepared vol-au-vents with the curd mixture.
Сделайте сырную начинку. Творожный сыр слегка взбейте и переложите в миску. Добавьте мелко нарезанную зелень, соль, перец, паприку и перемешайте. С помощью кондитерского мешка наполните готовые волованы творожной массой.
Decorate the finished vol-au-vents with herbs and serve.
Украсьте готовые волованы зеленью и подавайте к столу.