Wash the buckwheat, peel the onion and garlic cloves.
Промойте гречневую крупу, очистите от шелухи луковицу и зубчики чеснока.
Finely chop the onion and cut the garlic into thin slices.
Мелко нарубите лук и нарежьте чеснок тонкими ломтиками.
Cook the buckwheat. To do this, bring the water to a boil, add a teaspoon of salt and add the washed buckwheat. Reduce heat and simmer for 5-7 minutes until the cereal is soft. Then carefully drain the water.
Сварите гречку. Для этого доведите воду до кипения, добавьте чайную ложку соли и всыпьте промытую гречку. Убавьте огонь и варите 5-7 минут, пока крупа не станет мягкой. Затем аккуратно слейте воду.
Pour vegetable oil into a heated frying pan and add chopped onions. Fry it on one side, then add the garlic.
На прогретую сковороду налейте растительное масло и выложите нарезанный лук. Обжарьте его с одной стороны, после чего добавьте чеснок.
Add the stew to the fried onions and garlic.
К обжаренному луку и чесноку выложите тушенку.
When the fat from the stew has melted, add buckwheat to the pan and stir everything until smooth. Add salt and ground black pepper. Simmer covered for 2-3 minutes.
Когда жир из тушенки растопится, добавьте в сковороду гречку и перемешайте все до однородной массы. Добавьте соль и черный молотый перец. Тушите под крышкой 2-3 минуты.
Divide the buckwheat into plates and serve.
Разложите гречку по тарелкам и подавайте к столу.
Buckwheat and stew go well with fresh sliced vegetables or salad, as well as snacks like lecho or adjika.
С гречкой с тушенкой хорошо сочетаются свежие овощи в нарезке или салате, а также закуски вроде лечо или аджики.