Thaw the dough and roll it out lightly. Cut the herring fillet into thin pieces. Boil the beets, peel them and grate them on a fine grater. Peel the garlic and crush it. Separate the white from the yolk and beat the yolk. Line a baking sheet with parchment.
Разморозьте тесто и слегка его раскатайте. Нарежьте филе сельди тонкими кусочками. Сварите свеклу, очистите ее и натрите на мелкой терке. Очистите чеснок от шелухи и раздавите. Отделите белок от желтка и взбейте желток. Застелите противень пергаментом.
Bake the vol-au-vents. Cut the dough into pairs of squares. Using a glass, cut out the middle of half the squares. Place the square with the hole on top and brush with yolk so that both layers of dough stick together well. Place the resulting vol-au-vents on a baking sheet and place them in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes. Then let them cool.
Запеките волованы. Разрежьте тесто на парное количество квадратов. В половине квадратов при помощи стакана вырежьте середину. Положите квадрат с отверстием на целый и смажьте желтком, чтобы оба слоя теста хорошо склеились. Выложите получившиеся волованы на противень и отправьте их в разогретую до 200 градусов духовку на 15 минут. Затем дайте им остыть.
Prepare the filling and finish cooking the vol-au-vents. While the pieces are cooling, mix the filling. Combine beets, garlic and mayonnaise in a bowl. Mix thoroughly. Place a tablespoon of filling in the center of the vol-au-vents. Place 2 pieces of herring on top.
Приготовьте начинку и завершите приготовление волованов. Пока заготовки остывают, смешайте начинку. Соедините в миске свеклу, чеснок и майонез. Тщательно перемешайте. Выложите в центр волованов по столовой ложке начинки. Положите сверху 2 кусочка селедки.
Garnish the vol-au-vents with lemon wedges before serving.
Украсьте волованы мперед подачей дольками лимона.