Defrost the dough and, after sprinkling the table with flour, roll it out lightly. Beat the egg. Remove the butter from the refrigerator. Line a baking sheet with parchment.
Разморозьте тесто и, предварительно посыпав стол мукой, слегка раскатайте. Взбейте яйцо. Достаньте сливочное масло из холодильника. Застелите противень пергаментом.
Prepare the dough. Using a glass, cut out circles from the dough. Then cut out the centers from half the circles using a smaller notch and set them aside. Place the circles on a baking sheet and brush them with egg. Place the rings on top, which must be pressed and also brushed with egg.
Подготовьте тесто. Вырежьте при помощи стакана кружочки из теста. Затем из половины кружочков при помощи выемки поменьше вырежьте серединки и отложите их в сторону. Положите на противень кружочки, смажьте их яйцом. Положите сверху колечки, которые необходимо прижать и также смазать яйцом.
finish cooking. Place the baking sheet in the refrigerator for 30 minutes. Then preheat the oven to 180 degrees and place a baking sheet with vol-au-vents in the hot oven for 20 minutes. After baking, let them cool. Press down the middles of the vol-au-vents with a teaspoon, add butter and red caviar.
авершите приготовление. Уберите противень в холодильник на 30 минут. Затем разогрейте духовку до 180 градусов и поставьте в горячую духовку на 20 минут противень с волованами. После выпекания дайте им остыть. Придавите середины волованов чайной ложкой, выложите сливочное масло и красную икру.
Sprinkle the appetizer with finely chopped dill.
Посыпьте закуску мелко рубленым укропом.