Cut the salmon into thin strips. Beat the egg. Cover a baking sheet with paper. Defrost the dough and roll it out into a thin layer, first sprinkling the table with flour.
Нарежьте семгу на тонкие полоски. Взбейте яйцо. Застелите противень бумагой. Разморозьте тесто и раскатайте его в тонкий пласт, предварительно посыпав стол мукой.
Prepare the vol-au-vents. Using a glass, cut out mugs from the dough. Then, using a smaller glass, cut out circles of smaller diameter from half the circles. You should get rings. Place whole mugs on a baking sheet, place rings on top of them and press down a little. Brush the vol-au-vents with egg and place them in the oven for 20 minutes at 180 degrees.
Подготовьте волованы. Вырежьте из теста при помощи стакана кружки. Затем из половины кружков при помощи бокала поменьше вырежьте кружки меньшего диаметра. Должны получиться колечки. Выложите целые кружки на противень, сверху положите на них колечки и немного придавите. Смажьте яйцом волованы и отправьте их в духовку на 20 минут при температуре 180 градусов.
Finish cooking. When the products are ready, let them cool. After this, place 2 teaspoons of curd cheese and a rolled salmon strip on the bottom of the vol-au-vents.
Завершите приготовление. Когда изделия будут готовы, дайте им остыть. После этого положите на донышко волованов 2 чайные ложки творожного сыра и свернутую в рулет полоску семги.
Serve the vol-au-vents on a platter garnished with lettuce leaves.
Подайте волованы на блюде, украшенном листьями салата.