Thaw the puff pastry and roll it out to a thickness of 4mm. Remove the cream from the refrigerator. Beat the egg. Peel the onion. Finely chop the chicken fillet, mushrooms and onions. Cover a baking sheet with paper.
Разморозьте слоеное тесто и раскатайте его до толщины 4 мм. Достаньте сливки из холодильника. Взбейте яйцо. Очистите лук от шелухи. Мелко нарежьте куриное филе, шампиньоны и лук. Застелите противень бумагой.
Prepare the vol-au-vents. Using a glass, cut out circles from the dough. Then cut out the middle from half the circles (this can be done using a spice jar, for example). You should get an equal number of whole cakes and rings for them. Place whole tortillas on a baking sheet, brush the rings with egg and place them on the whole tortillas, greased side down. Brush the sides of the resulting vol-au-vents with egg and place them in the oven for 20 minutes at 200 degrees.
Подготовьте волованы. Вырежьте при помощи стакана кружочки из теста. Затем из половины кружочков вырежьте серединку (это можно сделать при помощи баночки для специй, например). Должно получиться равное количество цельных лепешек и колечек для них. Выложите на противень цельные лепешки, колечки смажьте яйцом и положите их на цельные лепешки смазанной стороной вниз. Смажьте яйцом бортики получившихся волованов и отправьте их в духовку на 20 минут при температуре 200 градусов.
Prepare the filling for the vol-au-vents. Heat the oil in a frying pan, add the chopped onion and fry it for 2-3 minutes over medium heat without a lid. Add fillet and fry for another 8 minutes. Then add the chopped champignons, salt and pepper and fry for 5 minutes. Add flour and fry the filling for another 2 minutes, making sure to stir. Pour in the cream, stir, reduce heat, cover and simmer for 10 minutes.
Приготовьте начинку для волованов. Разогрейте на сковороде масло, выложите нарезанный лук и обжаривайте его в течение 2-3 минут на среднем огне без крышки. Добавьте филе и жарьте еще 8 минут. Затем положите нарезанные шампиньоны, посолите, поперчите и жарьте 5 минут. Всыпьте муку и обжаривайте начинку еще 2 минуты, обязательно помешивая. Влейте сливки, перемешайте, уменьшите огонь, накройте крышкой и тушите в течение 10 минут.
Prepare the dish. Using a teaspoon, press down the centers of the vol-au-vents, put the filling in them and bake the appetizer for another 15 minutes at a temperature of 180 degrees.
Приготовьте блюдо. При помощи чайной ложки придавите серединки волованов, выложите в них начинку и отправьте закуску запекаться еще на 15 минут при температуре 180 градусов.
Sprinkle the finished dish with finely chopped cilantro.
Готовое блюдо посыпьте мелко рубленой кинзой.