Thaw the puff pastry and roll it out. Separate the yolk from the white and beat it.
Разморозьте слоеное тесто и раскатайте его. Отделите желток от белка и взбейте его.
Bake the vol-au-vents. Using a glass, cut dough circles. From 2/3 of the resulting circles, cut out circles with a smaller diameter. Set aside the centers and leave the rings. Place 2 rings on whole circles and secure them with yolk. Place the resulting vol-au-vents on a baking sheet and bake for 25 minutes at 200 degrees.
Запеките волованы. Нарежьте при помощи стакана круги из теста. Из 2/3 получившихся кружочков вырежьте круги диаметром поменьше. Отложите серединки и оставьте колечки. Положите на целые кружочки по 2 колечка и скрепите их желтком. Выложите получившиеся волованы на противень и отправьте запекаться на 25 минут при температуре 200 градусов.
Prepare the dish. Press the center of the vol-au-vents with a teaspoon and place 1 teaspoon of curd cheese into the hole.
Приготовьте блюдо. Придавите чайной ложкой серединку волованов и выложите в ямку по 1 чайной ложке творожного сыра.
Decorate the vol-au-vents to your liking: you can take red caviar, shrimp, pieces of red fish, chicken or herring.
Украсьте волованы по своему вкусу: можно взять красную икру, креветки, кусочки красной рыбы, курицы или сельди.