Thaw the puff pastry in the refrigerator. Wash the beets, boil, peel and grate. Peel the garlic and pass through a press. Wash the chicken egg, separate the yolk from the white. Preheat the oven to 200 degrees.
Слоеное тесто разморозьте в холодильнике. Свеклу помойте, отварите, почистите и натрите на терке. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Куриное яйцо помойте, отделите желток от белка. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the vol-au-vents. Roll out the dough into a layer approximately 5 mm thick. Cut out 10 circles from it, cut out smaller circles in five circles to make rings. Brush large circles with egg white, pierce them a couple of times with a fork, and place in a baking dish. Place dough rings on them. Bake the vol-au-vents in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes.
Приготовьте волованы. Раскатайте тесто в пласт толщиной примерно 5 мм. Вырежьте из него 10 кругов, в пяти кругах вырежьте круги поменьше, чтобы получились кольца. Смажьте большие круги белком, проткните пару раз вилкой, выложите в форму для запекания. На них положите кольца из теста. Выпекайте волованы в разогретой до 200 градусов духовке 15 минут.
Prepare the filling. Combine beets with garlic, salt, pepper, sunflower oil and lemon juice in a bowl, mix well. Spread the filling over the cooled vol-vents.
Приготовьте начинку. Соедините в миске свеклу с чесноком, солью, перцем, подсолнечным маслом и лимонным соком, хорошо перемешайте. Разложите начинку по остывшим волованам.
Serve puff pastry vol-au-vents with beetroot filling, garnished with nuts.
Подавайте волованы из слоеного теста со свекольной начинкой, украсив орешками.