Thaw the puff pastry in the refrigerator. Wash and dry the dill, finely chop some of the dill for the filling. Wash the chicken eggs, boil one hard-boiled, grate the yolk. Separate the yolk from the white of another raw egg. Preheat the oven to 200 degrees.
Слоеное тесто разморозьте в холодильнике. Укроп помойте и обсушите, часть укропа для начинки мелко покрошите. Куриные яйца помойте, одно отварите вкрутую, желток натрите на терке. У другого сырого яйца отделите желток от белка. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Make vol-au-vents. Roll out the dough into a layer 5 mm thick. Using a mold, cut out 8 circles, cut out smaller circles in half to form the walls of the vol-au-vents. Grease large circles with egg white, pierce them with a toothpick several times, and place on a baking sheet. Place the resulting dough rings on them. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes.
Сделайте волованы. Тесто раскатайте в пласт толщиной 5 мм. При помощи формы вырежьте 8 кружочков, в половине вырежьте круги поменьше для формирования стенок волованов. Большие круги смажьте белком, проткните зубочисткой несколько раз, выложите на противень. На них положите получившиеся кольца из теста. Выпекайте в разогретой до 200 градусов духовке 15 минут.
Prepare the filling. Mix the grated yolk with salt, a mixture of peppers, chopped dill and melted cheese. Place the filling into the vol-au-vents and place in the oven for another 5 minutes.
Приготовьте начинку. Смешайте тертый желток с солью, смесью перцев, измельченным укропом и плавленым сыром. Выложите начинку в волованы и поместите в духовку еще на 5 минут.
Serve the vol-au-vents, garnishing each with a sprig of dill.
Подавайте волованы, украсив каждый веточкой укропа.