Sift the flour thoroughly. Divide the butter into 6 parts; it should be cold.
Муку тщательно просейте. Сливочное масло разделите на 6 частей, оно должно быть холодным.
Start preparing the dough. Mix water with salt and lemon juice. Form a mound of flour and make a small depression in the center, gradually pour water into it and knead the dough.
Начните готовить тесто. Смешайте воду с солью и лимонным соком. Из муки сформируйте горку и сделайте небольшое углубление в центре, постепенно вливайте в него воду и замешивайте тесто.
Prepare puff pastry. Roll out the dough into a thin layer. Grate one part of the cold butter and spread it over the dough. Fold the dough into quarters and roll out again into a thin layer. Repeat this step until the oil runs out. Place the finished dough in the refrigerator for 2 hours.
Приготовьте слоеное тесто. Раскатайте тесто в тонкий пласт. Натрите одну часть холодного масла на терке, распределите его по тесту. Сложите тесто вчетверо и снова раскатайте в тонкий пласт. Повторяйте этот шаг, пока не закончится масло. Уберите готовое тесто в холодильник на 2 часа.
Bake the vol-au-vents. Roll out the finished puff pastry into a thin layer, cut out circles using a mold or glass, and cut out the centers from half of them. Place the base mugs on a baking tray lined with baking paper, place the holed mugs on top and bake the vol-au-vents for 20 minutes at 200 degrees.
Испеките волованы. Готовое слоеное тесто раскатайте в тонкий пласт, вырежьте формой или стаканом кружки, из половины из них вырежьте серединки. Выложите кружки-основы на противень, застеленный бумагой для выпечки, поверх положите кружки с отверстиями и выпекайте волованы в течение 20 минут при температуре 200 градусов.
Serve baked ready-made vol-au-vents with any filling - for example, cottage cheese.
Подавайте испеченные готовые волованы с любой начинкой — например, с творожным сыром.