Thaw the puff pastry completely in the refrigerator. Wash the chicken egg, separate the yolk from the white. Wash and dry the dill. Preheat the oven to 200 degrees.
Слоеное тесто полностью разморозьте в холодильнике. Куриное яйцо помойте, отделите желток от белка. Укроп помойте и обсушите. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the vol-au-vents. Roll out the puff pastry to a thickness of 5 mm. Cut 8 circles out of it with a mug, cut out the inner circle in 4 circles with a glass to make rings. Place whole circles in a baking dish, brush them with egg white and pierce them with a fork, place rings on top. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes.
Приготовьте волованы. Слоеное тесто раскатайте до толщины 5 мм. Вырежьте из него кружкой 8 кружочков, в 4 кружочках рюмкой вырежьте внутренний круг, чтобы получились колечки. Целые кружочки положите в форму для запекания, смажьте их белком и проколите вилкой, сверху положите колечки. Выпекайте в разогретой до 200 градусов духовке 15 минут.
Stuff the vol-au-vents. Cool the resulting vol-au-vents. Place a teaspoon of cream cheese in the center of each vol-au-vent and top with a tablespoon of red caviar.
Начините волованы. Остудите получившиеся волованы. В центр каждого волована положите по чайной ложке сливочного сыра, сверху по столовой ложке красной икры.
Serve vol-au-vents with red caviar and soft cream cheese, garnishing each with a sprig of dill.
Подавайте волованы с красной икрой и мягким сливочным сыром, украсив каждый веточкой укропа.