Rinse the buckwheat and champignons. Peel the onion and remove the skins from the garlic.
Промойте гречневую крупу и шампиньоны. Почистите лук и удалите шелуху с чеснока.
Chop the onion. Chop the garlic cloves into thin slices.
Нарежьте лук. Зубчики чеснока нарубите тонкими ломтиками.
Cut the champignons into slices. If you prefer your mushrooms sliced, then do it that way.
Нарежьте ломтиками шампиньоны. Если вам больше нравятся грибы, нарезанные кусочками, то сделайте так.
Boil buckwheat: pour the cereal into boiling salted water and cook over low heat for 5-7 minutes. Then drain off the remaining water.
Отварите гречку: засыпьте крупу в кипящую подсоленную воду и варите на слабом огне 5-7 минут. Затем слейте остатки воды.
Place the onion in a preheated deep frying pan greased with vegetable oil, fry it a little, then add the garlic.
На разогретую смазанную растительным маслом глубокую сковороду выложите лук, немного обжарьте его, после чего добавьте чеснок.
Add chopped champignons to the onions and garlic fried until golden brown. Simmer until excess water has drained from the mushrooms, about 10 minutes.
К обжаренным до золотистой корочки луку и чесноку добавьте нарезанные шампиньоны. Тушите до тех пор, пока из грибов не уйдет лишняя вода, примерно в течение 10 минут.
Place buckwheat in the pan, salt and pepper the dish. Mix thoroughly and simmer covered for another 5 minutes.
Выложите в сковороду гречку, посолите и поперчите блюдо. Тщательно перемешайте и тушите под крышкой еще 5 минут.
Place the prepared buckwheat with champignons on plates and serve.
Готовую гречку с шампиньонами разложите по тарелкам и подавайте.
Garnish the dish with fresh vegetables and a sprig of herbs. Serve buckwheat with lecho or adjika.
Украсьте блюдо свежими овощами и веточкой зелени. Подавайте гречку с лечо или аджикой.