Rinse the rice thoroughly, then boil until tender. Place the canned fish in a bowl and mash with a fork, draining the excess liquid. Rinse the cucumbers lightly to remove excess marinade. Boil the eggs hard and then peel them. Peel the onions. Rinse the greens for serving with water and pat dry.
Рис тщательно промойте, после чего отварите до готовности. Консервированную рыбу переложите в миску и разомните вилкой, лишнюю жидкость слейте. Огурцы слегка промойте, чтобы избавиться от излишков маринада. Яйца отварите вкрутую, после чего очистите. Репчатый лук очистите. Зелень для подачи сполосните водой и просушите.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the pickled cucumbers into small cubes. Do the same with the onion. Grate the boiled eggs, place the rice in a colander, rinse and wait until all the liquid has drained.
Подготовьте ингредиенты для салата. Маринованные огурцы нарежьте мелкими кубиками. То же самое проделайте с луком. Вареные яйца натрите на терке, а рис откиньте на дуршлаг, промойте и дождитесь, когда вся жидкость стечет.
Prepare the salad. Place the fish on the bottom of a salad bowl or any other container, sprinkle it with a small amount of onion. Then spread a layer of rice and brush it with mayonnaise. Next, add pickled cucumbers and grated eggs, and coat the salad with mayonnaise again. Finally, add the corn and spread it over the entire surface of the salad. Place the finished dish in the refrigerator for 20-30 minutes.
Приготовьте салат. На дно салатника или любой другой емкости выложите рыбу, посыпьте ее небольшим количеством лука. Затем распределите слой риса и смажьте его майонезом. Далее выложите маринованные огурцы и тертые яйца, еще раз смажьте салат майонезом. В конце выложите кукурузу и распределите ее по всей поверхности салата. Готовое блюдо поместите в холодильник на 20-30 минут.
Serve the salad in portions in small bowls or salad bowls. Use cilantro as a decoration: separate the leaves from the branches and place them on top of the dish.
Подавайте салат порционно в небольших креманках или салатниках. В качестве украшения используйте кинзу: листья отделите от веточек и выложите их поверх блюда.