Rinse the fish thoroughly, clean it, and then boil until fully cooked. Wash the eggs, boil them hard and peel them. Peel and rinse the onions.
Рыбу тщательно промойте, очистите, после чего отварите до полной готовности. Яйца промойте, отварите вкрутую и очистите от скорлупы. Репчатый лук очистите и сполосните.
Start cooking. Cut the boiled fish into small pieces, removing bones if necessary. Cut the onion and eggs into small cubes, chop the seaweed.
Начните приготовление. Отварную рыбу нарежьте небольшими кусочками, удаляя при необходимости кости. Лук и яйца нарежьте мелкими кубиками, морскую капусту измельчите.
Prepare the salad. Place the chopped ingredients into a deep bowl: fish, onions, eggs and cabbage, then mix thoroughly. Season the finished dish with mayonnaise, add salt to taste and mix well again.
Приготовьте салат. В глубокую чашу положите измельченные ингредиенты: рыбу, лук, яйца и капусту, после чего тщательно перемешайте. Заправьте готовое блюдо майонезом, посолите по вкусу и еще раз хорошо перемешайте.
Serve the appetizing fish salad with seaweed to the table in portions in small plates or bowls.
Аппетитный рыбный салат с морской капустой подавайте к столу порционно в небольших тарелках или креманках.