Rinse the rice and then boil until fully cooked. Also boil the eggs, then peel them and grate them. Peel the red onion, rinse and dry the cucumber and onion. Rinse the cilantro and lettuce leaves with cold water to serve. Place the canned saury on a plate and mash with a fork, drain the liquid.
Рис промойте, а затем отварите до полной готовности. Яйца также отварите, после чего очистите от скорлупы и натрите на терке. Красный лук очистите от шелухи, огурец и лук промойте и обсушите. Кинзу и листья салата для подачи сполосните холодной водой. Консервированную сайру выложите на тарелку и разомните вилкой, жидкость слейте.
Start cooking. Cut the red onion into small cubes. Place the prepared vegetable in a deep bowl, add lemon juice, soy sauce and oil, and stir. Cut the cucumber into small strips or cubes, and chop the cilantro.
Начните приготовление блюда. Нарежьте красный лук небольшими кубиками. Подготовленный овощ переложите в глубокую миску, добавьте к нему лимонный сок, соевый соус и масло, перемешайте. Огурец нарежьте небольшой соломкой или кубиками, а кинзу измельчите.
Prepare the salad. Rinse the boiled rice lightly with cold water, then drain the excess liquid and place it in a deep container. Add fish, eggs, cucumber, onion and herbs there, mix. After this, season the salad with pepper and salt to taste, add sour cream and mix thoroughly again.
Приготовьте салат. Отварной рис слегка промойте холодной водой, после чего слейте лишнюю жидкость и переложите его в глубокую емкость. Туда же добавьте рыбу, яйца, огурец, лук и зелень, перемешайте. После этого приправьте салат перцем и солью по вкусу, добавьте сметану и еще раз тщательно перемешайте.
Serve the finished fish dish in portions using lettuce leaves. Place the greens on the surface of the plate and distribute the fish salad on top.
Готовое рыбное блюдо подавайте порционно, используя для этого листья салата. Выложите зелень на поверхность тарелки, а сверху распределите рыбный салат.